Prima Pagina
Inscriere Firme
Firme Promovate
Oferte de Munca
Oferte Produse
Promotii
» Autentificare
Utilizator:
Parola:
Recuperare parola
» Meniu principal
Prima pagina
Subdomeniu + Site !
Promovare online !
Director web
Cauta in portal
Contact
Colaborari
Promotii
Parteneri
» Firme
Inscriere firme
Lista firme
Reclama ta!
Oferte de munca
Oferte produse
Vanzari afaceri si parteneriat
Articole si studii de caz
Coduri CAEN
Divertisment
» Link-uri
»  Fonduri UE
 
» 

Oferte produse - Amro Electronic Grup

 

Oferte produse - Amro Electronic Grup

Logo firma Amro Electronic Grup
» Download oferta
1. Informatii principale 
Descriere: AMRO Electronic Grup inseamna 17 ani de import si distributie de echipamente audio si lumini profesionale: sonorizare de scena, instalatii sonorizare ambientala, adresare publica, sisteme conferinta, ghidare turisti, televot, iluminat LED arhitectural si decorativ, traducere simultana si tourguide, sisteme de alarmare civila si industriala, boxe si difuzoare audio, boxe tavan, microfoane cu fir, boxe active si boxe pasive, mixere audio, amplificatoare putere si multe altele.

Showroom si birouri: Drumul Gazarului 43 - 45, sector 4, Bucuresti, tel. 0749 190 532. Contacteaza-ne pentru oferta personalizata!
Domenii de activitate:
» Muzica
» Sales
»  Vanzari
»  Comert
» Discoteci
»  Cluburi
»  Terase
2. Contact firma 
Judet: -- Bucuresti --
Localitate: Bucuresti, Sectorul 4
Adresa: Str. Drumul Gazarului, nr 43-45
Telefon: 0757104778
Fax: 0213317846
Email: vanzari@amro.ro
Web: www.amro.ro
3. Date fiscale 
Cod fiscal: RO 17264163
Nr. Reg. Comert: J40/3350/2005
4. Persoana de contact 
Nume: Amro Grup
Functie: Reprezentant Vanzari
5. Oferte de munca 
5.1 Oferta: caut distribuitori sonorizare publica, televoting, sisteme conferinta
Ai o firma de instalatii, securitate ori comert si iti cauti un furnizor de incredere? AMRO Grup importa direct instalatii sonorizare, lumini, sisteme discutii si televot, alarm
6. Oferte de produse 
Poza produs 6.1 Proel SESSION6, este un sistem audio de tip line array activ, pe care il poti lua cu tine, oriunde. Pentru sonorizari profesionale organizate in numeroase locatii diferite, SESSION6 este ceea ce trebuie.
Portabil, compact si de mare putere, SESSION6 este construit cu doua top-uri si un subwoofer, ce ofera raspuns extins in frecventa joasa. Sistemul de sunet este prevazut si cu interfata audio Bluetooth si poate functiona in mod STEREO, MONO sau DOUBLE.
SESSION6 combina flexibilitatea, portabilitatea si performanta , toate intr-o carcasa robusta si rezistenta. Este o solutie avantajoasa de sonorizare pentru: petreceri, spectacole live, conferinte, stage sound.
Pentru mai multe informatii, ia legatura cu specialistii de la Amro Electronic Grup. Contacteaza-ne la tel. 0749190532!
Showroom si birouri: Drumul Gazarului 43 - 45, sector 4, Bucuresti
www.echipamente-audio-profesionale.ro
Poza produs 6.2 Luminile inteligente Ledix, disponibile la Amro Electronic Grup, sunt ideale pentru iluminatul ambiental eficient si elegant.
Lampile inteligente cu led sunt potrivite pentru interiorul cladirilor cu destinatii variate, deoarece pot fi adaptate fiecarui tip de spatiu. Pe langa utilitate, lampile Ledix aduc si un plus de eleganta prin designul lor modern și minimalist. Sunt proiectate cu montaj ingropat si fiecare model prezinta functii diferite: receptor radio pentru controlul comutarii tipului de iluminat, senzor de miscare sau crepuscular, nuante ale finisajului variate si iluminat alb sau color.
Pentru mai multe modele si informatii, specialistii de la Amro Electronic Grup iti stau la dispozitie. Contacteaza-ne la tel. 0749190532!
Showroom si birouri: Drumul Gazarului 43 - 45, sector 4, Bucuresti
www.echipamente-audio-profesionale.ro
Poza produs 6.3 Amro Electronic Grup prezinta FGS20, un model de boxa de exterior, cu aspect de ciuperca, cu montaj ingropat in pamant si protectie contra umezelii (IP55). FGS20 este creata pentru pensiuni, terase si gradini! Contacteaza-ne la 0749190532!
Poza produs 6.4 AE300 este un sistem complet de sonorizare si adresare publica, cu mesaje de alarmare si evacuare vocala integrate, recomandat proiectelor cu o singura linie de difuzoare.
Ai nevoie de o solutie pentru planul de evacuare? Contacteaza-ne la tel. 0749.190.
Poza produs 6.5 AIR08TWH este o boxa pasiva, cu montaj aplicat, utilizabila si in exterior, cu o putere de 180W si transformator de linie 100V integrat, marca Music & Lights. AIR08TWH este un difuzor disponibil la Amro Electronic Grup Contacteaza-ne la 0749190532!
Poza produs 6.6 2379 e
Pachet profesional pentru televot, cu 50 de telecomenzi wireless, antena USB si valiza de depozitare. Potrivit pentru 50 de participanti, cu posibilitate de extindere, prin adaugarea de noi telecomenzi. Sistemul se adreseaza business-urilor si institutiilor care sunt in cautare de unelte profesionale pentru sedinte de televot interactiv si sondarea opiniei.
Ai nevoie de solutii eficiente pentru televot si sondarea opiniei in activitatea ta? Amro Electronic Grup iti sta la dispozitie cu oferte avantajoase. Contacteaza-ne la tel. 0749.190.532!
Showroom si birouri: Drumul Gazarului 43 - 45, sector 4, Bucuresti
www.echipamente-audio-profesionale.ro
Poza produs 6.7 Sistem audio pentru camine culturale, compus din echipamente audio profesionale fabricate de Proel si Topp Pro: boxe active, monitoare de scena, subwoofere, mixer si suporti pentru boxe. Sistemul audio pentru camine culturale este o investitie excelenta pentru sonorizarea evenimentelor diverse, deoarece ofera un foarte bun raport calitate-pret.
Ai nevoie de sonorizare profesionala? Amro Electronic Grup are multe solutii convenabile. Contacteaza-ne la tel. 0749.190.532!
Showroom si birouri: Drumul Gazarului 43 - 45, sector 4, Bucuresti
www.echipamente-audio-profesionale.ro
Poza produs 6.8 Sistem EVAC pentru interiorul unui hotel, cu boxe de tavan fals si centrala pentru alarmare vocala si difuzare de mesaje uzuale sau de alertare in caz de urgente.
Sistemul este potrivit atat pentru sonorizare ambientala, cat si pentru public address si alarmare vocala in cazul necesitatii evacuarii eficiente a persoanelor din hotel.
Ai nevoie de sonorizare profesionala, cu functie EVAC pentru hotel? Amro Electronic Grup are multe solutii convenabile. Contacteaza-ne la tel. 0749.190.532!
Showroom si birouri: Drumul Gazarului 43 - 45, sector 4, Bucuresti
Poza produs 6.9 Pachet de sonorizare pentru biserici standard, cu optiunea de control al volumului pe doua zone diferite: interior si exterior. Acest pachet de sonorizare este in topul vanzarilor deoarece asigura un sunet clar si inteligibil in biserici, la pret excelent
Poza produs 6.10 Sistem de sonorizare ambientala cu difuzoare de tavan fals, pentru adresare publica si un ambient placut, in orice showroom.
Ai nevoie de sonorizare profesionala? Amro Electronic Grup ofera multe solutii convenabile. Contacteaza-ne la tel. 0749.190.532!
Firme Ploiesti - Promovare Gratuita
» Publicitate
Generatoare de curent
Robadel Servicii: deblocari, reparatii si montaj usi
ESTIMOB - Agentie Imobiliara Brasov
Deblocari USI NON STOP
Reparatii alternatoare
Transport animale intern si international
Cabinet Stomatologic.
Prima pagina | Inscriere firma | Termeni si conditii | Contact | Parteneri
Copyright © EMINET, 2021. All Rights Reserved