Prima Pagina
Inscriere Firme
Firme Promovate
Oferte de Munca
Oferte Produse
Promotii
» Autentificare
Utilizator:
Parola:
Recuperare parola
» Meniu principal
Prima pagina
Subdomeniu + Site !
Promovare online !
Director web
Cauta in portal
Contact
Colaborari
Promotii
Parteneri
» Firme
Inscriere firme
Lista firme
Reclama ta!
Oferte de munca
Oferte produse
Vanzari afaceri si parteneriat
Articole si studii de caz
Coduri CAEN
Divertisment
» Link-uri
»  Fonduri UE
 
» 

VIZUALIZARE ARTICOL si STUDIU DE CAZ - Difuzor Multimedia Autonom cu Amplificator si Captura Video Integrate

 

VIZUALIZARE ARTICOL si STUDIU DE CAZ - Difuzor Multimedia Autonom cu Amplificator si Captura Video Integrate

Vizualizarea articol/studiu de caz

Difuzor Multimedia Autonom cu Amplificator si Captura Video Integrate
de axialacustic
Va mai aduceti aminte de casetofoanele de la inceputul anilor `90? Mari, greoaie, neaparat cu un teanc de casete alaturi. De walkman? De epoca combinelor muzicale cu CD-uri audio, a PC-urilor cu dischete? Abia ne familiarizam cu aceste aparate cand au inceput sa apara sistemele audio home si MP3-urile minuscule pe care ne-am grabit sa le adoptam. Daca credeati ca ati vazut tot si nu va mai poate surprinde nimic, v-ati inselat.

De curand, o companie din Italia a lansat un device multimedia care integreaza muzica, supraveghere video, functii de inregistrare (voice recorder), iluminat, senzori de prezenta, senzori de lumina, temperatura, umeditate si presiune atmosferica. Practic, acesta este un difuzor de 8" banda larga, dotat cu amplificator clasa D, 2 canale, prevazut cu PoE, Wi-Fi, GPRS, USB, microfon, SD card, FM Receiver. Toate intr-o carcasa compacta si impermeabila, de numai 30 x 30 x 45 cm.

DEVA, asa cum se numeste unealta multifunctionala, difuzeaza muzica ambientala, anunturi live, permite captura video si navigarea pe internet, fiind 100% autonoma, nu necesita conectarea la alte aparate sau cuplarea cu fire inestetice.

Configurarea si controlul se realizeaza extrem de usor, chiar si de la distanta, prin intermediul smartphonului ori al tabletei.

Rezistent la intemperii si la praf, se poate instala, atat in spatii interioare, cat si la exterior. Consumul de energie este redus, astfel ca, impreuna cu un panou solar de ultima generatie, capabil sa reincarce bateria rapid, inclusiv in conditii de lumina scazute, poate ramane in stand by pana la 18 zile. Si asta dupa numai o ora de incarcare, dupa cum sustine producatorul.

"Am vrut sa fie ceva diferit" spune Claudio Lastrucci, Director al producatorului italian, Powersoft, "Sa cream un dispozitiv care sa isi fie auto-suficient si care sa poata fi instalat in orice loc, fara a utiliza cabluri si fara costuri de montaj".

Elegant, multifunctional si ingenios, DEVA este conceput pentru a putea fi utilizat pe vase de croaziera, in hoteluri de lux sau in spatii de agrement private, centre spa, si de ce nu, in propria locuinta.

Firma care aduce echipamentele Powersoft in Romania se numeste Axial Acustic SRL, si este din Bucuresti, sediul in Bd-ul Gh. Sincai, Nr. 2, Bl. 4, Sector 4, Bucuresti .
10.12.2013
Adauga comentariu:
Nume:
Email:
Comentariu:
 
Firme Ploiesti - Promovare Gratuita
» Publicitate
Cabinet Stomatologic.
Reparatii alternatoare
Generatoare de curent
Robadel Servicii: deblocari, reparatii si montaj usi
Deblocari USI NON STOP
ESTIMOB - Agentie Imobiliara Brasov
Transport animale intern si international
Prima pagina | Inscriere firma | Termeni si conditii | Contact | Parteneri
Copyright © EMINET, 2021. All Rights Reserved