Prima Pagina
Inscriere Firme
Firme Promovate
Oferte de Munca
Oferte Produse
Promotii
» Autentificare
Utilizator:
Parola:
Recuperare parola
» Meniu principal
Prima pagina
Subdomeniu + Site !
Promovare online !
Director web
Cauta in portal
Contact
Colaborari
Promotii
Parteneri
» Firme
Inscriere firme
Lista firme
Reclama ta!
Oferte de munca
Oferte produse
Vanzari afaceri si parteneriat
Articole si studii de caz
Coduri CAEN
Divertisment
» Link-uri
»  Fonduri UE
 
» 

VIZUALIZARE ARTICOL si STUDIU DE CAZ - Ceea ce nu stiati despre boxele audio seria FLASH Proel

 

VIZUALIZARE ARTICOL si STUDIU DE CAZ - Ceea ce nu stiati despre boxele audio seria FLASH Proel

Vizualizarea articol/studiu de caz

Ceea ce nu stiati despre boxele audio seria FLASH Proel
de amrogrup
Incintele audio FLASH de la Proel au redat cel mai curat sunet din clasa sa, impreuna cu versatilitatea, portabilitatea si designul elegant pentru mii de utilizatori din toata lumea. Acum, intreaga serie a adus upgrade-uri majore pentru performanta, caracteristici si design.

Modelele standard ale seriei FLASH au devenit V2 si sunt alimentate de noi module de amplificare, care combina eficienta ridicata a etapelor de iesire clasa D cu categoria usoara si dimensiunile compacte, aspectul elegant si sunetul de calitate, care au fost studiate in detaliu.

Conceput in 2 canale mixer și intrari MIC și EQ pe 2 benzi fiecare canal - poate transforma orice sistem FLASH V2 intr-un sistem instant PA. Seria de incinte audio FLASH aduce un nou driver de compresie Celestion high-definition, impreuna cu un procesor sofisticat de semnal si un limitator CLIP – oferind un raspuns acustic precis si un nivel uimitor de presiune acustica cu distorsiune foarte scazuta.

Odata cu introducerea noilor amplificatoare cu SMPS in clasa D, cu utilizarea 40-bit 96KHz CORE DSP, modelele FLASH PREMIUM devin HDA.

De remarcat ca proportia de surse de tensiune in comutatie (SMPS) creste, luand locul surselor liniare traditionale. Si este firesc, o sursa de tensiune in comutatie poate oferi multe avantaje fata de o sursa liniara, cea dintai aducand un randament mult mai ridicat, operare in domenii mai largi pentru aplicatii de putere ridicata, pret mai mic, dimensiune mai mica.

Datorita unui sofisticat procesor de semnal oferit de tehnologia DSP, care include o dinamica versatila EQ, si a difuzoarelor Celestion de inalta calitate, FLASH HDA ofera o definitie exelenta a sunetului si o dinamica performanta tipica sistemelor audio profesionale de varf.

Cu cele 4 presetari EQ, avand de ales dintre acestea, puteti crea sunetul dorit, optimizand mediul acustic bazat pe genul muzical sau pe preferintele dvs. Astfel, cele 4 presetari selectabile de la panoul amplificatorului (FLAT, DJ, vorbire, MONITOR) fac ca aceste sisteme sa fie perfect adaptabile oricarui tip de aplicatie.

Toate modelele includ caracteristicile clasice ale seriei FLASH – incinte din polipropilena cu nervuri interne extinse si trapezoidale, difuzoare de inalta frecventa pentru o dispersie uniforma si coerenta, manere de transport si puncte de fixare pentru utilizarea in instalatii fixe. Toate modelele din seria FLASH pot fi combinate cu subwoofere puternice SW PROEL, care pot fi utilizate in aplicatii mari de sonorizare.

Pentru mai multe specificatii tehnice, accesati magazinul nostru online.

AMRO Electronic Grup importa: incinte audio de tavan fals, incinte audio aparente, coloane audio, hornuri, proiectoare de sunet PA, incinte audio pentru gradina, boxe amplificate, boxe pasive; Pentru oferte personalizate: vanzari@amro.ro, Telefon 021-330.36.69/ Mobil 0745-097.264, www.amro.ro
26.01.2016
Adauga comentariu:
Nume:
Email:
Comentariu:
 
Firme Ploiesti - Promovare Gratuita
» Publicitate
Cabinet Stomatologic.
Transport animale intern si international
Generatoare de curent
Deblocari USI NON STOP
Robadel Servicii: deblocari, reparatii si montaj usi
Reparatii alternatoare
ESTIMOB - Agentie Imobiliara Brasov
Prima pagina | Inscriere firma | Termeni si conditii | Contact | Parteneri
Copyright © EMINET, 2021. All Rights Reserved